perjantai 20. maaliskuuta 2015

Poikaset kesyyntyivät

Sain Aatoksen ja Aieen rauhoitettua vähentämällä aviaarion puolen valoja muutamaksi  päiväksi, joten poikasetkin pääsivät suurempaan tilaan. Ensimmäisellä hirssitarjonnalla pienet seurasivat isompia syömään kädestä. Kun aikuiset vetäytyvät levolle, näillä riitti vielä tarmoa tulla kädelle. Nyt ne tulevat jo kutsusta välillä jopa lentämällä suoraan kädelle. On niin mieletön tunne, kun niillä ei ole ikäviä kokemuksia minusta ja niiden luottamus on niin  viatonta ja oma-aloitteista. Nyt on onnistunut olo!

Kuvat tulivat pääosin Barbie Girlistä, koska Bailando oli kuvaushetkellä hieman uninen.

Reipas Barbie Girl. Välillä sormeni osuvat sen siipiin, niskaan ja poskiin, mutta ei tämä koe sitä millään lailla uhkaavaksi.


Pikku-Barbie on hyvin saman näköinen Aatoksen kanssa. Sillä on hieman enemmän vaaleaa kaulusta ja valkoiset pilkut suunpielissä.

Aatos

Joukko vaaleita dominoivahopeita. Oikealla Aie ja Aatos sulkasatoisina. Tässä taiteellisessa kuvakulmassa näkyy kaikki valkokasvo-dominoivahopeani. Voimakas reunakuvio vasemmalla kuuluu Aieelle, joka on näistä kaikista tummin. Barbie Girl istuu lähimpänä orrella, sen takana selin isä Möökö, jossa näkyy kuinka vaaleaksi väri voi muuttua muutamien vuosien kuluessa. Äärioikealla Aatos. (Äärivasemmalla kurkkii Myytti, pinnoissa roikkuu Milja, punainen poski kuuluu Naavalle ja harmaa selkä alareunassa on Havun. Poikasten kanssa parvikoko on hetkellisesti ylittänyt mielestäni sopivan yksilömäärän, sillä meillä on myös kaksi hoitolintua.)

Loppukevennyksenä Barbien ilme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti