maanantai 21. elokuuta 2017


Nevasta (DEA's Rebel Yell) on tullut mielettömän kaunis tyttö. Kuvista ei välttämättä hahmota, mutta se on erittäin kookas, mutta kropan lisäksi sillä on muhkea töyhtö ja aivan jättimäiset silmät. Yritän vielä ottaa siitä kuvaa vaikka Manan vieressä, joka on kaiken suhteen enemmän normaali kooltaan. Toivon, että Neva huolisi puolisokseen tulevaisuudessa valkokasvo-dominoivahopea-harlekiini Aatoksen, joka on veljeään hieman pienikokoisempi.


Valtavat silmät!


Ensimmäinen lemmikkipoikaseni Myytti


Hoitolintu Tikru rapsuttaa jalallaan Myyttiä

Toinen hoidossa oleva harlekiini Veeti nauttimassa rapsutuksista

 Siniviiriäissisarukset heinäpedillä, kun kaupasta loppui ylistämäni kosteutta kestävä pellavakuivike.


Ida-Emilia Kaukosen kasvattama puhdas harmaa Mana, joka pääsee ensi keväänä pesimään vk-dominoivahopea-harlekiini Aieen kanssa ensi kertaa.Naava-koiraalla etualalla on tyypillinen väsyneen neitokakadun asento. Joskus neitokakadut näyttävät tältä sulkasadon aikaan, mutta jos lintu ei piristy, kannattaa tarkistaa, ettei se ole sairas. Naava oli kuitenkin ok.

22-vuotias lutino-helmiäiskoiras Tipu

 Vasemmalta: Parvessani pisimpään ollut lintu Filo, sairastellut Halla, venyttelevä vk-kaneli-helmiäinen Milja, harmaa koiras Naava ja etualalla hyvää kotia etsivä nuori dominoivahopea-harlekiini Deduktio, jonka hopea on tullut sulkasadossa enemmän esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti